Uus algus päevikumajanduses?

Siin kirjutab blogi omaniku asemel administraator, tõdedes rõõmsalt, et uude ellu on ärganud blogipidajate hea tööriist, mis varem kandis nime Windows Live Writer. Nüüdne nimi on Open Live Writer. Nagu nimigi reedab, on tegemist avatud lähtekoodiga tasuta tarkvaraga.

image

Illustratsiooniks on kõrval ka pilt sellestsamast lauaarvutist postituse kirjutamise ajal. Sisestatud sai ta print screen nupu ja Paste käsu abil.

Ajal, mil meie elust puudus OnePress Image Elevator, oli (Windows) Live Writer sisuliselt ainus programm, mis võimadas teksti juurde lihtsalt Paste käsuga lisada pilte ning tulemuse pärisfaili kujul üles laadida. Nüüd aga saab sedasama teha ka veebivormi tekstialal.

Olude mugavnedes leiab nüüd ka blogipidaja jõudu ja aega, et oma huvitavamad seigad möödunud elust ka siia postitada.

Nüüd on ka blogi omanik postituse üle vaadanud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga